Oslo Massasjesenter

Senteret ligger midt i Karl Johans gate, og vi tar mål av oss til å være like sentrale i massasjebransjen som beliggenheten tilsier. Med klinikk, bedriftstilbud, skole og forening i samme lokaler har vi et komplett sett av massasjetjenester.

 

Kjetil Prestesæter – eier, massasjeterapeut og lærer

Oslo Massasjesenter er ledet av Kjetil Prestesæter – en av de mest erfarne og allsidige i norsk massasjebransje. Han er utdannet massasjeterapeut, treningveileder og lærer, og har jobbet som terapeut og kursholder i over 20 år.

I 2000 startet Kjetil klinikken Vel & Være på Grünerløkka – en av Oslos mest populære og velrenommerte innen dyp og effektiv massasjeterapi. I 2013 stiftet han Norsk Massasjeforening og har nå over 500 profesjonelle massører som medlemmer.

Kjetil er en erfaren og dyktig kursholder, og har holdt massasjekurs for par siden 2002. Han holder også kurs for andre terapeuter – både i faglig fordypning og i forretningsdrift.

Bedriftsmassasje – på din arbeidsplass eller i vår klinikk

Ønsker du at din bedrift har et massasjetilbud til ansatte? Her har du det! Vi gir 20% rabatt til registrerte firmakunder i Oslo sentrum – gratis og uforpliktende. Bare ta kontakt!

Oslo Massasjesenter har, sammen med våre partnere, levert bedriftsmassasje og andre helserelaterte tjenester siden 2000. Vi har utført mer enn 40.000 massasjebehandlinger i bedrifter i Oslo sentrum.

Våre referansekunder: Kredinor, Anthon B Nilsen, Gjensidige, SpareBank 1 Gruppen, Bekk Consulting, Life Technologies, Oslo kommune, Landsorganisasjonen i Norge.

«Å prioritere de ansattes helse er definitivt det beste et firma kan gjøre for å holde på talentene, for rekruttering, vekst og resultat.»

Arianna Huffington

Gründer og forfatter, The Huffington Post og Thrive Global